еМагазин

Tag : Петровден

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Денеска почнува апостолскиот пост во чест на Св. Петар и Павле

Редакција
За православните христијански верници кои се водат според Јулијанскиот календар денеска почнува Петровденскиот пост во чест на светите апостоли Петар и Павле и му претходи...
ЖИВОТ

Почнуваат Петровденските пости

Редакција
За православните христијански верници кои се водат според Јулијанскиот календар денеска почнува Петровденскиот пост во чест на светите апостоли Петар и Павле и му претходи...