еМагазин

Tag : Пишица

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Ресторан „Амбиент“, место кое вреди да се посети и да се ужива во амбиентот

Редакција
На патот Штип-Пробиштип, во селото Пишица се наоѓа ресторанот „Амбиент“, име што целосно одговара на местото каде што е изграден, како надворешно е уреден и...