еМагазин

Tag : Пивара АД Скопје

Бизнис

„Пивара“ АД Скопје му ги продаде акциите во „Аутомакедонија“ на Милан Ивановски

Редакција
„Аутомакедонија“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека е извршена блок трансакција на 4.486 обични акции во сопственост на „Пивара“ АД Скопје, што претставува над...