еМагазин

Tag : Плумб Вела

Македонија

Од лични причини оставка поднесе в.д. директорот на Клиничка болница Тетово, Плумб Вела

Редакција
В.Д. директорот на Клиничка болница Тетово, Плумб Вела поднесе оставка поради лични причини. Тој функцијата ја извршува од 28 март, како кадар на партијата Алијанса...