еМагазин

Tag : Полиеко

ЧИСТА ОКОЛИНА

Грчката компанија „Полиеко“ ќе ја чисти малата депонија со линдан во ОХИС

Редакција
Грчката компанија „Полиеко“ ќе ја чисти малата депонија со линдан во ОХИС. Од Министерството за животна средина и просторно планирање информираат дека Агенцијата за индустриски...