еМагазин

Tag : полнење

Техно

Најновото истражување покажува дека дури 35% од Европејците би избрале полнење на телефон отколку пари

Редакција
Мобилните телефони повеќе не се само метод на комуникација, туку се значајни емоционални и физички ресурси, согласно најновото Европско истражување на Samsung: 35% од луѓето...