еМагазин

Tag : потврдени

Македонија

Потврдени четири нови случаи на корона вирусот во Охрид

Редакција
Неделниот билтен што го објави Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека...