еМагазин

Tag : преговарање

Бизнис ТОП СТОРИИ

МОН без оглас ќе набави учебници од „Арбериа-десигн“ за 149 милиони денари

Редакција
Министерството за образование и наука во постапка со преговарање без претходно објавување на оглас склучи договор со друштвото за продукција,маркетинг,дизајн,промет и услуги „Арбериа-десигн“ ДООЕЛ експорт-импорт...