еМагазин

Tag : преквалификација

БАШ НИ Е ЌЕФ

Стартуваше тримесечната програма на МАСИТ за преквалификација на кадар

Редакција
Денеска стартува 12-неделната програма на МАСИТ со поддршка на РЕГ проектот на УСАИД, за преквалификација на 40 млади луѓе кои добија можност да се стекнат...