еМагазин

Tag : претставништва

Македонија ТОП СТОРИИ

Ќе се градат амбасади во Атина и Анкара, а неколку дипломатско-конзуларни претставништва ќе се реновираат

Редакција
Министерството за надворешни работи почна проект за ставање во функција на имоти наследни од поранешна СФРЈ во нашата дипломатско-конзуларна мрежа, при што ќе бидат реновирани...