еМагазин

Tag : пролетен распуст

Македонија ТОП СТОРИИ

Учениците на пролетен распуст од 29. април до 6. мај

Редакција
Учениците од основните и средните училишта од понеделник, 29 април, заклучно со 6. мај 2024, ќе бидат на пролетен распуст кој е воведен во оваа...
Македонија ТОП СТОРИИ

Учениците ќе користат и пролетен распуст од 29 април до 5 мај 2024 година

Редакција
На денешната седница, Владата, на предлог на Министерството за образование и наука, одлучи во периодот од 29 април до 5 мај 2024 година, учениците да...