еМагазин

Tag : пророден прираст

ЖИВОТ

Природниот прираст негативен, бројот на склучени бракови зголемен за 140,8 отсто

Редакција
Во второто тримесечје од 2021 година се родиле 4.604 бебиња што е четири проценти помалку во споредба со истиот период лани. Бројот на умрените лица,...