еМагазин

Tag : прваче

ЖИВОТ

Нема да се запишуваат првачиња кои не се вакцинирани

Редакција
Владиниот портпарол Миле Бошњаковски вели дека нема да се отстапува од донесените мерки по прогласената епидимија од морбили и оти од оваа учебна година нема...