еМагазин

Tag : ПСК Пелистер

БАШ НИ Е ЌЕФ

Поништено незаконското решение со кое Општина Битола се обиде да го присвои планинарскиот дом Копанки

Редакција
Постапувајќи по жалбата на ПСК Пелистер, Решението на Општина Битола од јуни годинава со кое се оспоруваше сопственоста на ПСК Пелистер врз домот Копанки, Министерството...