еМагазин

Tag : пустинска олуја

ЧИСТА ОКОЛИНА

„Пустинската олуја“ ги крена параметрите на загаден воздух во Скопје до плафон

Редакција
Ветерот со 95 километри на час кој дуваше во Скопје, ја крена прашината во градот по што загадувањето на воздухот стана енормно. За ова реагираше...