еМагазин

Tag : ПВЦ прозорци

Бизнис ТОП СТОРИИ

Владата ќе дели субвенции од 20.000 денари за ПВЦ прозорци, 15.000 за топлински пумпи и 80.000 за поставување на фотонапонски централи

Редакција
Министерството за економија оваа година ќе го зголеми буџетот во делот на реализација на програмата за промоција на обновливи извори на енергија, како и поттикнување...
БЕСПАРИЦА

Сите детали: Објавени јавни повици за субвенционирање печки на пелети, ПВЦ прозорци, сончеви колектори и фотонапонски панели

Редакција
Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ги објави четирите јавни повици од Програмата за промоција на обновливите извори на енергија и поттикнување на енергетската ефикасност...