еМагазин

Tag : Рајнхард Прибе

Македонија

Прибе три дена го „чешлал“ текот на судските реформи во Македонија

Редакција
Германскиот дипломат Рајнхард Прибе во текот на изминатите три дена престојуваше во Скопје, на чело на групата високи експерти по владеење на право кои ја оценуваа...