еМагазин

Tag : Раим Бајрами

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Раим Бајрами кој е избран за претседател на УО на Агенцијата за цивилно воздухопловство

Редакција
Раим Бајрами повторно е избран за претседател на Управниот одбор (УО) на Агенцијата за цивилно воздухопловство. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Раим Бајрами реизбран за претседател на Управниот...
Македонија

Раим Бајрами реизбран за претседател на Управниот одбор на Агенцијата за цивилно воздухопловство

Редакција
Собранието денеска го реизбра Раим Бајрами за претседател на Управниот одбор (УО) на Агенцијата за цивилно воздухопловство (АЦВ). Првиот мандат го доби во 2019 година....