еМагазин

Tag : рамноправност

ЖИВОТ

Жените-политичарки се надеваат дека на претседателските избори ќе има жена-кандидат за претседател

Редакција
Жените во политичките партии во Македонија, не се застапени на листите на изборите, на исто ниво како и нивните машки колеги, помал е процентот на...