еМагазин

Tag : ребеланс

Македонија

Владата ќе одвои над 3,5 милиони евра за купување простории за нашата мисија во седиштето на НАТО

Редакција
Владата на денешната седница го задолжи Министерството за финансии со ребаланс на Буџетот за годинава да обезбеди средства за купување простории во кои ќе биде...