еМагазин

Tag : смертност

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Од 2.362 починати од Ковид-19, 1.850 не биле вакцинирани

Редакција
Смртноста од Ковид-19 кај невакцинираните е драстично поголема, покажува анализата на Министерство за здравство за периодот од 06.08.2021 до 23.12.2021 година. „Во тој период, на...