еМагазин

Tag : Соња Михаиловска

ЖИВОТ

Пратеничката Соња Михаиловска од Делчево која е и докторка, ќе волонтира во борбата против Ковид-19

Редакција
Пратеничката Соња Михаиловска од Делчево активно се вклучува во борбата против Ковид-19. За својата одлука Михаиловска вели дека сега е моментот кога како лекар, треба...