еМагазин

Tag : состојби

Македонија ТОП СТОРИИ

Состојбата во здравството не е добра, смета министерот за здравство Сали

Редакција
Анализата направена за дијагноза на јавното здравство во изминатата година, во инвестирањето, организацијата, почитување на протоколи и се останато во делот на здравствени услуги, даде...