еМагазин

Tag : Специјал

БАШ НИ Е ЌЕФ

Пекара „Специјал“ дел од отворањето на новото игралште во Веро Тафталиџе

Редакција
Во саботата на 22 Септември по повод отворањето на новото игралиште во склоп на маркетот Веро Тафталиџе, се одржа настан наменет за најмалите. Големата забава...
Бизнис

АХВ утврди хигиенски пропусти во „Специјал“

Редакција
Утврдени се пропусти во спроведувањето на добрата хигиенска пракса во продавницата „Специјал“ во центарот на Скопје, покажаа инспекциските контроли на Агенцијата за храна и ветеринарство...