еМагазин

Tag : спортски обложувалници

БЕСПАРИЦА

Вработените во спортски обложувалници: Издржуваме фамилии, плаќаме кредити и бараме само да работиме

Редакција
Вработените во спортските обложувалници се сериозно загрижени за последиците по нивната егзистенција доколку се усвојат новите предлог-измени на Законот за игри на среќа. „Донесувањето на...
Бизнис

Илијевски: Индустријата на игри на среќа е силен импулс за државната и локалната економија и стимул за други стопански гранки

Редакција
„Индустријата на игри на среќа е силен импулс за државната и локалната економија, која учествува со 4% во БДП, придонесува со 253 милиони евра во...