еМагазин

Tag : спортски сали

БАШ НИ Е ЌЕФ

Неколку спортски сали Владата им ги врати на општините

Редакција
На оваа своја седница Владата донесе одлука спортските сали Партизан и Расадник да им бидат вратени на Општина Карпош и на Општина Кисела Вода, спортската...