еМагазин

Tag : Стејт депарментот

Македонија

И Стејт департментот нотираше кршење на правата на Македонците во Бугарија, Каракачанов бесен

Редакција
Властите продолжуваат да ја одбиваат регистрацијата на активистичките групи на етничките Македонци како што се Организацијата „Илинден“, Здружението на прогонувани Македонци, жртвите на комунистичкиот терор...