еМагазин

Tag : Стиллес

Локално

Кои се најдобрите трговски објекти во категоријата „салони за мебел“ во Скопје за 2019

Редакција
Град Скопје и специјализираната агенција за анализа на квалитетот на услугата по пат на тајни купувачи „SWOT Research“ и годинава ги избраа најдобрите трговски објекти...
Локално

Кои се најдобрите салони за мебел во Скопје

Редакција
Град Скопје и агенцијата „SWOT Research“ специјализирана за анализа на квалитетот на услугата по пат на тајни купувачи, ги избраа најдобрите трговски објекти за 2018 година....