еМагазин

Tag : столарија

Бизнис

„Ми комерц“ го доби тендерот на Владата за замена на столарија во јавни објекти вреден 274.000 евра

Редакција
Влада на РС Македонија – Генерален секретаријат по распишаниот тендер за замена на столарија во јавни објекти, а во врска со спроведување на мерките од...