еМагазин

Tag : Стопанска банка АД Скопје

Бизнис ТОП СТОРИИ

(Фото) Стопанска банка АД – Скопје одбележува почеток на градба на нова управна зграда, прва во својата богата историја

Редакција
Денес на свечена церемонија Стопанска банка АД – Скопје го одбележа започнувањето на градежните работи за изградба на нова управна зграда. Како дел од урбаната...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Стопанска банка Скопје во првите три месеци ја зголемила добивката за 30%

Редакција
Остварената добивка пред оданочување на Стопанска банка АД Скопје на крајот на март 2022 година изнесува 736.443 илјади денари и во однос на истиот период...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Оставете ги автомобилите, возете велосипед: Јубилејна кампања на Стопанска банка АД – Скопје „Вози од срце“

Редакција
Во своите 75 години постоење, Стопанска банка АД – Скопје е повеќе од Банка и финансиски партнер на компаниите и семејствата во Македонија. Банката е...