еМагазин

Tag : тц плаза

Бизнис

Објектот кај ТЦ Плаза под лупа на Обвинителството

Редакција
Јавното обвинителство по кривична пријава оформило предмет, кој се наоѓа во фаза на предистражна постапка во врска со градењето на поранешно „Беко“ односно ТЦ Плаза....