еМагазин

Tag : Теодор Стојановски

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Да помогнеме во лекувањето на осумгодишниот Теодор, кој е со тежок спектар на аутизам

Редакција
На осумгодишниот Теодор Стојановски му се потребни средства за лекување за пресадување на матични клетки во болницата Лив Хоспитал во Турција, во износ од 24.000...