еМагазин

Tag : Трајче Илиовски

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Потребни се средства за лекување на Трајче Илиовски кој боледува од карцином

Редакција
Трајче Илиовски боледува од карцином и се лекува во приватна болница. Потребни се средства за продолжување на неговото лекување. Сметките за донација се во рамки...