еМагазин

Tag : траса

Бизнис

Владата ја стесни и скрати трасата за гасоводот преку Водно

Редакција
Владата на Република Македонија направи измени на проектната документација за изградба на гасоводот низ Парк шумата Водно со што е намалена количината на дрвја што...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Еко-свест: Парк шумата Водно во опасност од уништување

Редакција
На парк шумата Водно и се заканува уништување од изградбата на гасовод низ значајни подрачја на природа богати со биодоверзитет, велат од Еко-свест и додаваат...