еМагазин

Tag : трговски партнери

Бизнис

Кои се петте најголеми трговски партнери на Македонија?

Редакција
Во периодот јануари – април 2019 година, според вкупниот обем на надворешнотрговската размена, Македонија најмногу тргувала со Германија, Велика Британија, Грција, Србија и Италија, покажуваат...