еМагазин

Tag : Три-М Трејд

Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР набавува прехрамбени стоки во вредност од над 1 милион евра

Редакција
Министерство за внатрешни работи склучи договор за набавка на прехрамбени стоки за широка потрошувачка (десерти, вода, месо, алкохол, леб, конзервирани стоки, млечни производи) со друштвото...
Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР склучи договор со Три-М Трејд вреден 512,1 илјади евра

Редакција
Министерство за внатрешни работи склучи договор за набавка на овошје и зеленчук со друштвото за производство, промет и услуги Три-М Трејд ДОО Илинден. Договорот е...