еМагазин

Tag : туристичка понуда

БАШ НИ Е ЌЕФ

Малешевијата станува атрактивна дестинација за планински велосипедизам

Редакција
Планинарско спортскиот клуб „Малешевска Корија“ од Берово ги промовираше постигнатите резултати од потпроектот „Малешевска Корија – планински велосипедизам дестинација“ како дел од туристичката дестинација Малешево...