еМагазин

Tag : У повер

Бизнис ТОП СТОРИИ

„У повер“ го доби тендерот на Царинската управа за набавка на струја вреден 439.000 евра

Редакција
Царинската управа по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за трговија со електрична енергија „У повер“  ДОО експорт-импорт, Скопје. Вредноста...