еМагазин

Tag : убивал

Свет

Убивал од „досада“: Болничар во Германија призна убиството на повеќе од 100 пациенти

Редакција
Поранешен болничар од Германија призна убиството на повеќе од 100 пациенти во првиот ден од судењето во Олденбург. Со тоа, Нилс Хoгел (41) е најголем...