еМагазин

Tag : Умленско

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

(ВИДЕО) Волците во Умленско по пожарите во потрага по храна се спуштија во нивите

Редакција
Волци кои слободно шетаат во малешевските ниви барајќи храна и засолниште од пожарите е само еден од примерите за огромната катастрофа која го снајде Малешевскиот...