еМагазин

Tag : Јунајтед Интернешнл Технолоџис

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со Јунајтед Интернешнл Технолоџис, вреден 1,4 милион евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на резервни делови за борбени моторни возила со друштвото за трговија и услуги Јунајтед...