еМагазин

Tag : Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство

БАШ НИ Е ЌЕФ

УСЈЕ на Клиниката за гинекологија и акушерство-Скопје донираше апарат за капиларно одредување на ЦРП кај новороденчиња

Редакција
Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство – Скопје доби донација на апарат за капиларно одредување на ЦРП со кој се оптимира давањето на антибиотска терапија...