еМагазин

Tag : Љупче

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Да помогнеме: Четиригодишниот Љупче е роден со кифосколиоза, состојбата се влошува треба да се оперира во Турција

Редакција
Четиригодишниот Љупче е роден со кифосколиоза (искривување на рбетот за околу 45 степени) проследено со други коскени малформации. Состојбата со искривувањето на рбетот се влошува...