еМагазин

Tag : уплатници

Македонија

На судењето за „Титаник“ се прикажуваа уплатници со донации за ВМРО-ДПМНЕ

Редакција
Во претпладневниот дел на судското рочиште за случаот „Титаник“ се прикажуваа скенирани уплатници ПП-10 од физички лица со назнака донација ВМРО-ДПМНЕ на износи од шест...