еМагазин

Tag : уво

ЖИВОТ

Вградувањето на импланти за слух кај децата овозможува квалитетен и продуктивен живот

Редакција
Секоја година, над 270 деца во земјава се регистрираат со некакво оштетување на слухот и во просек кај едно од илјада новороденчиња се утврдува целосно...