еМагазин

Tag : верувања

ЖИВОТ

Новата 2020 година престапна, февруари има 29 дена: Што велат народните верувања?

Редакција
Новата 2020 година е престапна што значи дека наместо вообичаените 365 дена, годинава има еден ден повеќе. Престапна е секоја четврта година во која февруари...