еМагазин

Tag : Виолета Ристоска

ЖИВОТ

Државна видеолотарија донираше мобилен ехо-апарат на Клиниката за детска хирургија

Редакција
За потребите на Клиниката за детска хирургија, денеска беше дониран мобилен ехо апартат, донација од Државната видеолотарија. „Ова е добар пример на компанија која е...