еМагазин

Tag : Виста груп

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Виста груп“ го доби тендерот на МЕПСО за набавка на АМР/МДМ систем вреден 411.000 евра

Редакција
АД МЕПСО по распишаниот тендер за набавка и инсталација на редундантен и тест AMR/MDM систем склучи договор со друштвото за производство, трговија, компјутерски активности и...