еМагазин

Tag : вонредни мерки

ЖИВОТ

Клиниката за хематологија: Преземаме вонредни мерки за да се спречи локалната трансмисија

Редакција
Клиниката за хематологија, во периодот на вонредна состојба предизвикана од ширењето на Ковид-19, работи со полн капацитет, согласно препораките за работа на Министерство за здравство....