еМагазин

Tag : хематологија

ЖИВОТ

Клиниката за хематологија: Преземаме вонредни мерки за да се спречи локалната трансмисија

Редакција
Клиниката за хематологија, во периодот на вонредна состојба предизвикана од ширењето на Ковид-19, работи со полн капацитет, согласно препораките за работа на Министерство за здравство....
ЖИВОТ

Фондацијата „Сончоглед“ од Албанија донираше опрема и апаратура за децата болни од рак

Редакција
Донација од болничка опрема и апаратура наменета за хемато-онколошкото одделение од Фондацијата „Ти си сончоглед-You are a Sunflower“ доби Клиниката за детски болести во Скопје....